Nyheder og kommende bøger

Nyheder

Rul længere ned for at se de seneste nye bøger :)

Den sorte måne

Den sorte måne handler om en dreng, der hedder Wolf, og som er kommet til det sydvest afrikanske land, Namibia, hvor hans forældre skal arbejde for den tyske regering. Tyskland var i krig med hele Europa og Wolfs far er officer i den tyske hær, mens hans mor er journalist, og skal rapportere hjem til de tyske aviser om, hvordan krigen går i de tyske kolonier i Afrika.

  Wolf efterlades på en drengekostskole midt ude i det øde ørkenlandskab. En dag bliver hans skole ramt af bomber og Wolf flygter i vild panik ud i ørkenen. Han farer vild, men bliver reddet af tre indfødte drenge. Da en af drengene senere bliver kidnappet af tyske soldater, hjælper Wolf med at redde og befri ham. Det bliver både yderst farefuldt og meget risikabelt. Senere bliver Wolf optaget i drengenes stamme, og han befinder sig godt, men hvad med fremtiden? Hvor er hans far og mor? Hvad med krigen? Tror de at han er død? Kan han nogensinde vende tilbage til Tyskland?

Se videoen om romanen

Ravnens tid - kongens trælle

Ravnens Tid - kongens trælle handler om et sort kapitel i historien om den danske middelalder. Det var en fattig tid, og mange mennesker havde stor gæld. Nogle gange var den eneste udvej at sælge et af deres børn til trældom, hvis de skulle undgå at gå fra hus og hjem.

  Det er dét som sker for Sune på 14. Hans far har ikke andre udveje end at sælge ham som træl til en storbonde, for at få eftergivet noget af sin gæld.

  Livet som træl er hårdt og fuldt af ydmygelser for Sune.

  De første dage bliver han lænket nøgen i en stald og sultet til storbonden ved, at han har knækket drengens modstand.

  Sune finder dog en ven i form af Olaf, der er en lidt ældre dreng, som også er træl på gården.

  En dag, hvor de er til marked i Vordingborg, møder Sune og Olaf den nye kong Erik, der senere køber dem begge. Men er det starten på noget bedre, eller bliver det hele bare meget, meget værre?

Se videoen om romanen

Ny roman udkommet i 2018

Det onde hus

Ny roman udkommer i foråret 2020

Dæmonens Hus er en skrækkelig spøgelseshistorie, der udkommer i foråret 2020.

For de 9 - 16 årige

Ny roman udkommer i sommeren 2020

Slaven fra det gylne mørke er en roman om Lucius på 15, der bliver solgt som slave i Rom under Romerriget. Han må kæmpe med livet som indsats, ikke mindst da han møder dødsguden Pluto, for at vinde sin egen og sine venners frihed. Vil det lykkes for ham, eller må han indse, at en slave aldrig vil kunne få sin frihed? Udkommer i sommeren 2020.

For de 9 - 16 årige

Find dem hos boghandleren eller i biblioteket

Læs altid spændende bøger

(c) Michael Næsted Nielsen